Verdens bedste køreskole!!

Verdens bedste køreskole!! Henriette er så god og man føler sig altid tryg ved hende – kan klart anbefales!

MAI ROM ANDERSEN

Jeg er følt mig i trygge hænder hele vejen igennem

Tuuusind tak for et virkeligt godt forløb! Jeg er følt mig i trygge hænder hele vejen igennem. Det er dejligt når man kan komme igennem et sådan forløb, med en altid smilende og glad kørelære tusind tak for alt

METTE SIMONI KRISTENSEN

Hun er enormt tålmodig

Henriette er uden tvivl den bedste og mest tålmodige kørelærer i Danmark! Hun er enormt tålmodig og giver eleven den tid som der er brug for. Hun er god til at lære fra sig og sikre sig at alle elever er med både i teorien men også med kørsel. Jeg har selv været enormt nervøs, men Henriette har hver gang formået at gøre det hele trygt og ikke mindst enormt sjovt at køre - også selvom elevens humør og kørsel ikke altid er så god som den burde være Jeg har slet ikke fortrudt at jeg har taget kørekort ved Henriette og Jeg vil helt klart savne at have køretimer med Henriette og hendes fantastiske humør det næste stykke tid!...

ANNE CATHRINE SØE SØRENSEN

Fyldt med hygge, læring og gode snakke

At tage kørekort hos Henriette har været helt igennem fantastisk. Fyldt med hygge, læring og gode snakke. Nervøsiteten ved at køre bil forsvinder i det øjeblik hvor man sætter sig bag rettet, med Henriette ved sin side :)
Tusind tak for nogle gode måneder, og tusind tak for kørekortet ;)

THOMA PETER DOLMER

Er blevet oplært at den dygtigste kørelære

Så skønt at få kørekortet overstået... Er blevet oplært at den dygtigste kørelære.. Med både fis og ballade og alvor når det galt. tak for tiden Henriette

EMIL DALGAARD KRISTENSEN

Daycare har været og er fantastisk

Tusind tak for de dejligste måneder du er en engel og jeg fik sku kortet !!!!! Tusind tak for de hyggelige snakke og timer det har sku været en rutsjetur men hvad pokker når det er med dig så er det ikke jordens undergang
Dyyyyyyt dyyyyyyyt

RIKKE MILIA BUUR NIELSEN

Der bliver lagt ekstra vægt på trafiksikkerhed

Som generhverver kan jeg varmt anbefale Henriette's Køreskole. Min bitterhed over frakendelsen som jeg finder dybt urimelig forsvandt ved tilmelding. Man føler sig velkommen. Køreskolen ligger tæt på Brovst Busterminal og centralt i Brovst. Der er gratis kaffeautomat. Teorilektionerne foregår i et afslappet undervisningsmiljø. Der bliver lagt ekstra vægt på trafiksikkerhed, og hvad konsekvenserne kan være af en trafikulykke. Skolevogn Hyundai I40 er letkørt, og Henriette får hurtig pudset en af, og klarede mig selv med 3 kørelektioner hvoraf den sidste var opvarmning til køreprøven.

ERLING HØJERSLEV

Mine bedste og varmeste anbefalinger!

Da jeg for et år siden besluttede mig for, at få kørekort i en sen alder (27 år efter jeg kunne) kom jeg ved et uheld ind på Henriettes side. Dette ”uheld” har jeg aldrig fortrudt! Henriette har med mod, venlighed, forståelse, ja, nærmest ”moderlig” omsorg ført mig sikkert frem til, at kunne erhverve mit kørekort.
Der har været mange knaster, men uanset hvor håbløs og uduelig, jeg har været, så har Henriette fortsat med et ukueligt godt humør, og en venlig forståelse for en ældre herres manglende evner til at køre bil.
Alt har været tilrettelagt efter mine forudsætning og evner, og altid har man fået sine retfærdige ”skideballer” på den venligste og mest elegante måde.
Er der nogen, der har behov for en superdygtig, superforstående og ikke mindst superpædagogisk kørelærer, så vil de skyde sig selv i foden, hvis de ikke vælger Henriette og Henriettes Køreskole.
Jeg vil gerne udtrykke min tak til Henriette, og jeg giver hende mine bedste og varmeste anbefalinger!

PER SALLING KNUDSEN